Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” organizează concursul de istorie al elevilor

Concursul Municipal de Istorie Tecuci

Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”, organizează, marţi, 30 mai, 2017, la ora 12:00 la Sala „Ion Petrovici”, concursul de istorie al elevilor „Centenarul marilor victorii: Mărăşti, Mărăşeşti, Oituz”.

Concursul de istorie se adresează tuturor elevilor din învățământul preuniversitar, clasele IX-XII, care sunt pasionați de istorie și care au dovedit că au înclinații și interese deosebite în domeniul cunoașterii istoriei, precum și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. Concursul este inițiat și organizat de Muzeul de Istorie „Teodor Cincu” Tecuci.

Parteneri: Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” Galați, Biblioteca „Ștefan Petică” Tecuci.

Din juriu vor face parte: preşedinte – Prof. Univ. Dr. Arthur Tuluş, Facultatea de Istorie, Filozofie şi Teologie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi, membru -profesor Ovidiu Vrabie de la Şcoala Gimnazială „Anghel Rugină” Tecuci, membru-muzeograf Maria Magdalena Tuluş de la Muzeul de Istorie „Paul Păltânea” Galaţi şi secretar arhivist Dojan Daniel din cadrul Muzeului de Istorie „Teodor Cincu” Tecuci.

Regulamentul poate fi accesat: AICI

Afisul Concursului Municipal de Istorie Tecuci