Poliţist local din Tecuci se doreşte justiţiar în stradă – VIDEO

Scandalpolitia-locala-tecuci-2017

Duminică 9. Apr.2017, în parcarea din piaţa centrală, a avut loc un incident între poliţistul local N.L. care se afla în timpul serviciului ( acesta avea ca obiectiv buna desfăşurare a traficului şi împiedicarea blocării parcării respective) şi tecuceanul G.C. care se afla la volanul propriului autoturism, în căutarea unui loc de parcare.

Poliţistul local a încercat să-l convingă pe a şoferul în cauză că oprirea în acesta parcare nu este permisă, aceasta fiind destinată celor ce fac aprovizionarea pieţii. Dar se pare că cei doi nu au avut o discuţie amiabilă şi în mai puţin de un minut s-a declanşat un adevărat scandal.

Aşa cum se poate vedea şi din filmul postat, poliţistul local era pe jumătate în autoturismul cu pricina şi se pare că cei doi şi-au administrat reciproc lovituri.

Filmul spune aproape totul despre acest scandal.

Noi ne punem întrebarea firească: Poliţistul local, ştiind că şoferul este recalcitrant, nu a găsit mijloacele legale să aplaneze acest conflict? Apoi: Este poliţistul local un generator al conflictelor de orice natură? Şi în sfârşit: A devenit poliţistul local un justiţiar sau este plătit din bani publici să aplice legea?

Tecucenii îşi doresc să fie ordine în târgul nostru, dar, în acelaşi timp, nu scapă nicio ocazie să umilească orice om al legii care doreşte ca regulile, oricare ar fi ele, să fie respectate de către toţi.

După incident tecuceanul G.C. a depus o plângere la Parchet pentru faptul că a fost lovit, iar poliţistul local urmează, probabil, să fie supus unei comisii de anchetă disciplinară.

Vă provocăm la o dezbatere pe acesta temă!