Primarul Tecuciului anunţă o avalanşă de şedinţe extraordinare

Daniel-Ţuchel-primar_protecuci.ro
Daniel-Ţuchel-primar_protecuci.ro  De mai bine de o săptămână schimbările sunt la ordinea zilei la nivelul administraţiei locale tecucene, iar cele mai multe vizează „legarea” funcţionarilor publici de locul de muncă, dinamizarea şi eficentizarea activităţii, precum şi reducerea cheltuielilor. Cum toate par a fi în continuă mişcare şi mai ales schimbare, un lucru a rămas aşa cum a fost, pentru… perpetuarea tadiţiei: locul, data şi ora când se vor desfăşura şedinţele ordinare ale Consiliului Local.
„Şedinţele ordinare ale Consiliului Local vor avea loc tot în ultima joi din lună, începând cu orele 16.00, însă până la acestea, cel puţin luna aceasta, vor avea loc foarte multe şedinţe extraodinare, acestea din urmă fiind extrem de necesare pentru buna desfăşurare a activităţi la nivelul administraţiei locale. Trebuie să punem la punct, din mers, toate problemele, pentru a nu ne confrunta cu blocaje. În ceea ce mă priveşte, mi-aş dori să fac foarte multe, însă, datorită unor blocaje pe care le întâlnesc la tot pasul, nu pot reliza decât 10% din ceea ce îmi propun zilnic. Sper ca în perioada următoare să lămurim toate inadvertenţele şi să intrăm în flux normal”, a precizat primarul muncipiului Tecuci, Daniel Gerhardt Ţuchel.
Dacă populaţia municipiului Tecuci va fi încântată de faptul că lucrurile la nivelul administraţiei locale se mişcă în mod alert, nu acelaşi lucru pot simţi consilierii municipali, care vor fi nevoiţi să se reunească în comisii pentru a dezbate proiectele de hotărâre mai des decât şi-au închipuit. Ce-i drept, vor lua bani pentrur aceasta.
scris de Iulieta Groza