Protestatar dat jos de pe clădirea Romtelecom Tecuci, cu primarul

Scandal la Tecuci, după ce un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a urcat pe clădirea Romtelecom. Omul striga că se omoară aruncându-se în gol, deoarece nu are bani şi nu vrea să coboare decât dacă vine primarul din Tecuci. „S-a intervenit cu un echipaj al pompierilor din Tecuci şi un echipaj SMURD .

Deasemenea a intervenit şi poliţia locală Tecuci. După circa 30 de minute bărbatul a coborât de bunăvoie”, a precizat mr. Eugen Chiriţă, ISU Galaţi. Culmea e că omul a coborât doar după ce, într-adevăr, primarul Tecuciului, Daniel Ţuchel, a venit la faţa locului. Iar cei doi, primarul şi protestatarul, au plecat la Primărie să discute. Unii oameni spuneau, că fiind an electoral, niciun edil nu îşi va permite să se işte vreun scandal şi de aceea căţărătorul s-a bucurat de atâta bunăvoinţă. Interesant e că acea clădire este locul obişnuit unde se mai urcă să mai facă un pic de scandal un alt tecucean.

Acesta însă preferă să se urce pe antena clădirii şi chiar era prezent când protestatarul de 40 de ani s-a urcat pe clădire, dar nu pe antenă. Cine ştie dacă, văzând succesul ultimului căţărător, nu se va gândi să îşi repete ascensiunile pe antenă.

Sursa: presagalatibraila.com