Recunoaştere naţională Gălăţeni în semifinalele „Românii au talent”

Gălăţenii au talent, să nu îndrăznească nimeni să conteste realitatea! Dovada indubitabilă este calificarea Mădălinei Felea – Medeea Felina – şi a Clubului Sportiv Akikai din Tecuci în semnifinalele emisiunii devenite fenomen naţional “Românii au talent” de la Pro Tv. Alegerea gălăţenilor dintre sutele de concurenţi străluciţi nu a fost deloc uşoară! Juriul emisiunii format din Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre, a avut vineri o misiune extrem de dificilă: să decidă cine sunt cei 48 de concurenţi care merită să intre în semifinalele „Românii au talent”.  Din 1 aprilie, la ProTv se dă startul celor patru semifinale care se vor desfăşura vineri şi sâmbata, pe 1 şi 2 aprilie, respectiv 8 şi 9 aprilie şi vor fi transmise în direct începând cu ora 20.30. În fiecare semifinală vom vedea câte 12 concurenţi. Sâmbătă, pe 2 aprilie, Clubul Sportiv Akikai din Tecuci , care a impresionat o ţară întreagă cu un număr care a împletit artele marţiale cu arta şi spectacolul, va trebui să dovedească faptul că îşi merită locul în finală.
Pe 9 aprilie, vine rândul Mădălinei Felea să ne uimească pe toţi cu acrobaţiile ei la bară şi să se bată pentru un loc în marea finală.
Publicul decide învingătorii
Potrivit regulamentului de concurs, după încheierea tuturor celor 12 prestaţii ale concurenţilor, publicul va putea să voteze. În urma voturilor telespectatorilor se va alcătui un top al celor mai apreciaţi concurenţi.
Cei clasaţi pe locurile 1 şi 2 vor merge direct în finală, urmând ca locul al treilea să fie stabilit de juriu care va putea să-l aleagă pe unul dintre concurenţii aflaţi pe locurile 3 şi 4.
Deci şi de votul nostru, al gălăţenilor, depinde calificarea Mădălinei Felea şi a Clubului Akikai din Tecuci în finala “Românii au talent”.

Sursa: viata-libera.ro
Autor:Anca Melinte