Seminar Jiu Jitsu Brazilian pentru Cluburile Absoluto afiliate din Tecuci si Brăila

Tudor Mihaita

Marţi, 17 decembrie 2013, Clubul Sportiv Vipguard Tecuci, condus de antrenorul Luis Turcu, a fost gazda unui  seminar de Brazilian Jiu Jitsu la care au fost prezenti si sportivii Clubului Absoluto Brăila,cluburi afiliate la cel mai mare club de profil-Absoluto București.

[dropshadowbox align=”center” effect=”perspective-right” width=”470px” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” inside_shadow=”false” ] [/dropshadowbox]

Cel de-al treilea seminar de Jiu Jitsu Brazilian din orasul nostru, a fost condus de către Tudor Mihăiță, centura neagra în BJJ și liderul Absoluto, ce a prezentat sportivilor tehnici și structuri de antrenament competitionale.  La finalul seminarului, domnul Tudor Mihaita a făcut mai multe promovări în rândul sportivilor celor doua cluburi prezente atat din randul copiilor cat si din randul adultilor.

De mentionat faptul ca sportivii clubului Vipguard sunt cunoscuti la nivel national pentru rezultatele foarte bune  obtinute in anii 2012 si 2013. Clubul sportiv Vipguard a obtinut in anul 2013 locul I  la Cupa Romainei – divizia copii si juniori, precum si locul I  la competitia  Trial A.D.C.C. – divizia copii si juniori si a reusit performata de a adauga in palmares prin cele 3 sectii active, peste 120 de medalii  la concursurile nationale si internationale.

Informatii referitoare la inscrieri : AICI  si AICI