Senatorul Butunoi: „Lupta politică a ajuns la un nivel mult prea jos” – video

Senatorul Daniel Butunoi

Senatorul Daniel Butunoi, preşedintele PSD Tecuci a acceptat să apară într-o serie de videointerviuri în care să vorbească despre problemele care macină municipiul nostru. Tecucenii pot trimite întrebări la adresa de e-mail contact@protecuci.ro. Cele mai interesante vor fi adresate în cadrul videointerviurilor următoare. În această primă apariţie video, senatorul a precizat că lupta politică a ajuns la un nivel mult prea jos. „Nu are rost să implicăm familiile, copiii, viaţa personală a fiecăruia. Mi-ar fi plăcut o luptă politică bazată pe dezbateri, proiecte şi obiective. Mergem pe acelaşi ton dat de preşedintele Băsescu. Nu există din partea adversarilor noştri politici decât degringoladă, scandal şi interese politice”.

Daniel Butunoi a mai spus că există o parte a presei care ar trebui să fie imparţială, fiind plătită din bani publici (ziarul primăriei) şi să transmită mesajele tuturor liderilor politici dar aceasta s-a transformat într-o presă aservită PNL-ului. „Există şi anumite instituţii de presă care până mai ieri făceau referendumuri de demitere a primarului dar s-au transformat într-o unealtă de deservire”, a adăugat senatorul. Daniel Butunoi a vorbit şi despre trădările din PSD Tecuci, e vorba de 15-20 de persoane care s-au urcat în barca puterii. „Oameni mici, interese mărunte. Pe noua listă a directorilor societăţilor din cadrul Consiliului Local m-am minunat când am văzut un personaj, fost PSD-ist, care nu are mai mult de zece clase.

A insistat să-l susţin pentru a ocupa o funcţie în Consiliul Local Tecuci însă noi promovăm pe merit. De acum a devenit problema domnului primar”. În legătură cu drumul PSD-ului, senatorul Daniel Butunoi a spus: “Noi am rămas consecvenţi principiilor şi obiectivelor pentru care am luptat din 2009. PNL a decis să ia în barca puterii pe cei care au tăiat pensiile oamenilor şi au făcut atâta rău. Dacă până acum PNL a dus o luptă onestă alaturi de noi împotriva regimului Băsescu văd că acum le place foarte mult să îl copie şi chiar lucrează la unison”.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK