shopify
analytics tool

Şi-a reclamat soţia că nu face sex!

femeia_barbatulDeseori vedem la televizor ştiri cu persoane care au probleme conjugale şi, din această cauză, ajung fie la doctor (din cauza bătăilor), fie la poliţie. Despre aceştia, presa află şi scrie. Sunt însă şi persoane care cer sprijinul poliţiei, fără a mai ajunge şi subiect de presă. O să aflaţi imediat de ce.  Prin amabilitatea unui poliţist gălăţean, am aflat despre două sesizări venite anul acesta din partea unor bărbaţi care nu se mai înţelegeau cu soţiile.  „A venit la un moment dat un domn să se plângă că soţia sa nu mai vrea să facă sex cu el. Am rămas destul de miraţi, dar a trebuit să tratăm cazul cu seriozitate. Omul voia pur şi simplu să îi facem nevestei un program în care să îşi îndeplinească atribuţiile de soţie. Bărbatul a recunoscut că mai vine şi el beat din când în când, dar că asta nu este o mare problemă, pentru că nu devine violent”.
„Am încercat să îi explicăm că nu ne putem băga în familia lui şi că e o problemă pe care trebuie să o rezolve ei doi. I-am oferit chiar şi nişte sfaturi ca să îşi îmbuneze cât de cât soţia, dar el a plecat de la noi destul de nemulţumit, pentru că nu i-am rezolvat problema pe deplin”, ne-a povestit poliţistul.
Auzind povestea, un coleg de birou, şi el tot poliţist de proximitate, şi-a adus aminte de un alt caz. „Ascultându-l pe colegul, mi-am adus aminte de un alt cetăţean care a venit să reclame că soţia sa nu mai vrea să spele, să calce şi să facă de mâncare”.
„Am încercat noi să îi explicăm bărbatului că nu există nicăieri în lumea asta o lege care să oblige femeia sau pe oricine altcineva să facă lucrurile respective. A rămas destul de mirat că nu există o prevedere legală în acest sens, dar, până la urmă a plecat acasă liniştit şi cu speranţa că nevasta sa va reveni la sentimente mai bune”.
Cu astfel de poveşti, vezi doar partea frumoasă şi nepericuloasă a meseriei de poliţist. De-ar fi numai ele!
Autor: Teodora Miron – viata-libera.ro