Şmecheriile candidatului „performant”!

Omul-cu-doua-fete

Întotdeauna actualul primar a ţinut să sublinieze că pe mandatul său a promovat în administraţia publică tecuceana şi în general în viaţa publică tecuceana corectitudinea şi legalitatea, care au dus în opinia sa la realizarea unei activităţi performante atât în administraţie cât şi în politică.

Ne-a spus de asemeni că, fiind un om de onoare şi un politician corect, a preferat pentru a-şi respecta cuvântul dat în fata tecucenilor, să plătească un preţ electoral dar să respecte legea şi cuvântul dat, chiar dacă partenerul de coaliţie şi-a abandonat cuvântul dat în fata electoratului.

Iată că se încheie un ciclu electoral şi urmează că în câteva zile să înceapă o altă competiţie electorală şi primarul în exerciţiu, care afirmă peste tot că este câştigător din start al viitoarei competiţii electorale din 5 iunie 2016, tocmai pentru că a avut un comportament de respectare a legalităţii în exercitarea funcţiei pe care a deţinut-o, cea de primar şi de preşedinte al unei organizaţii politice, da dovadă de disperare şi şmecherie politică în competiţia ce urmează. În ultimele ore ale termenului limita de depunere a dosarelor necesare înscrierii candidaturilor, candidatul „performant” şi „politicianul de anvergură” Ţuchel Daniel foloseşte o şmecherie de gang, de mahala pentru a deruta şi înşela electoratul tecucean şi forţează salariaţii subordonaţi din societăţile aparţinătoare CL să încropească şi să depună la Biroul Electoral Tecuci liste electorale şi candidaţi din partea unor formaţiuni politice fantoma de care tecucenii ştiu că nu există în peisajul politic tecucean.

Astfel, folosindu-se de numele unei foste angajate a Spitalului Municipal Tecuci, doamna Modiga Elena Lăcrămioara, care în prezent lucrează în Bucureşti, crează un candidat pentru funcţia de primar şi aliniază în spatele acesteia o listă de candidaţi pentru Consiliul Local din partea PNŢCD, partid care în Tecuci nici sediu nu mai are. După acelaşi procedeu, folosindu-se de numele angajatului Frunza Ciprian încadrat ca jurist la una dintre societăţile CL, crează încă un candidat pentru funcţia de primar şi aliniază în spatele lui încă o listă de aşa zişi candidaţi pentru Consiliul Local Tecuci din partea PND (formaţiune politică de care nu a auzit nimeni în Tecuci) depunând în acest sens şi listele însoţitoare de semnături pentru susţinerea candidaturilor.

Păi, bine „performantule”… la astfel de procedee te pretezi, un fel de alba-neagra în competiţia electorală, abuzând de funcţia publică pe care o deţii vremelnic şi folosindu-te de identitatea unor bieţi angajaţi subordonaţi ţie, care astfel sunt obligaţi pentru a mânca o bucată de pâine să-ţi accepte toate abuzurile şi să participe voit, nevoit la scenariile tale fantasmagorice de a înşela şi frauda competiţia electorală? Noroc că B.E.C.-ul Tecuci, verificând documentaţiile primite, ţi-au devoalat şi stopat intenţiile de a înşela electoratul cu liste şi candidaţi fantoma din partea PNŢCD şi PND, depistând nereguli la întocmirea listelor de susţinători aşa cum reiese din hotărârile pe care le voi prezenta în continuare.

Ce faci, „voinicule”? Te-a prins vremea” cu pantalonii în vine”?

Felicit şi mulţumesc în nume personal B.E.C. Tecuci pentru vigilenţa şi onestitatea în desfăşurarea activităţii şi prin aceasta protejarea electoratul tecucean de intenţiile de înşelăciune în competiţia electorală din 5 iunie, pe care unii le manifestă în dorinţa de a câştiga incorect această „bătălie”!

Stau şi mă gândesc dacă organele în drept n-ar trebui să se autosesizeze faţă de această tentativă de fraudare a competiţiei electorale din 5 iunie 2016, faţă de constituirea, putem spune, a unui grup infracţional organizat care a avut drept scop tocmai înşelăciunea în detrimentul cetăţenilor cu drept de vot din Tecuci, să verifice cine a întocmit documentaţiile, cine a strâns listele cu semnături pentru susţinerea candidaturilor şi dacă există aceste organizaţii politice în Tecuci.

Vă prezint în continuare documentele afişate de B.E.C. Tecuci pentru a vă putea da seama cam până unde sunt dispuşi unii să meargă în această competiţie electorală. Oare acesta să fie chipul noului PNL care se vrea a fi impus în peisajul politic românesc că „partidul meu” ce să dea „Guvernul meu”?

Sursa: traianbalanica.ro

Document-Balanica-1

Document-Balanica-2

Document-Balanica-3