Un spectacol magic la Casa de Cultură

Un spectacol magic la Casa de Cultură Tecuci

Am fost şi eu unul dintre fericiţii spectatori ai Concertului de colinde organizat de Casa de Cultură în ziua de 17 decembrie 2017. A fost, prin spectacolul rafinat oferit, una din cele mai frumoase seri din acesta an, un spectacol care ne-a amintit, încă odată, cât de frumoase sunt tradiţiile noastre şi cât de minunat ştie acest popor să vestească lumii naşterea pruncului din iesle.

Prin această minunată manifestare Casa de Cultură din Tecuci a ridicat nivelul spiritual şi al simţirii româneşti cu cel puţin o octavă. Am văzut ce bună  organizare poate fi această instituţie, dacă este lăsată să-şi facă treaba şi dacă nu se amestecă în rosturile ei tot felul de veleitari şi amatori cu pretenţii de subţire.

Cu siguranţă că manifestări culturale vot mai fi, dar (o sugestie) ar fi păcat să se coboare stacheta de acolo de unde a fost ridicată cu acest prilej.

Felicităm organizatorii, ne-am convins încă odată că principala instituţie de cultură din Tecuci este pe mâini bune şi aştept o continuitate a lucrului bun şi folositor.

Ionel Necula

Concert de colinde Casa de Cultura Tecuci 2017 -2

Concert de colinde Casa de Cultura Tecuci 2017 - 3

Concert de colinde Casa de Cultura Tecuci 2017 - 4

Concert de colinde Casa de Cultura Tecuci 2017 - 5