A venit barza la o femeie din Tecuci. La propriu!

A venit barza la o femeie din Tecuci

Se spune că „la barza chioară Dumnezeu îi face cuib”. În cazul de față avem de a face cu o barză care deși vede bine s-ar putea să se potcovească cu ditamai cuibul modern și dotat cu all inclusive. Oarecum la propriu.

Ca să nu credeți că batem cîmpii, intrăm direct în subiect. Povestea este despre un pui de barză care a căzut din cuib și apoi a rămas fără mamă. Pasărea a fost găsită de o femeie care a luat-o acasă și a îngrijit-o. Totul s-a întîmplat în Tecuci iar puiul locuiește acum într-o cușcă de iepuri.

„De sîmbătă îl ţin, îmi este drag puiul de barză, mă ocup de el. L-am băgat în cușcă ca să nu-l atace cîinii și îl hrănesc cu pește.” (Zamfirica Chicoş)

În scurt timp, puiul de barză a devenit o vedetă printre localnici. A fost botezat Ion după numele străzii și primește pește de la magazin.

„Am cumpărat peşte de la piaţă, că nu are cine să prindă peşte la baltă. Şi îl hrănim, el singur nu mănîncă, chiar îl hrănim în gură, îi dăm peştele. Altfel nu rezistă.”(vecin)    … citeste mai multe AICI

Sursa: antidotul.ro