VICTORIE !!! Primaria a pierdut şi recursul cu Romlux. Suma de plata: 8.2 miliarde lei (vechi)

Dan Frâncu PNL Tecuci
[dropshadowbox align=”center” effect=”vertical-curve-left” width=”470px” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” inside_shadow=”false” ] [/dropshadowbox] Primăria Municipiului Tecuci a pierdut şi recursul cu S.C. ROMLUX LIGHTING COMPANY S.A. Aceasta a avut termen pe 7 ianuarie la Tribunalul Bucureşti. Instanţa Tribunalului Bucureşti a stabilit irevocabil ca somaţia de plată este corectă iar suma de 613.094 de lei reprezentând contravaloarea ratelor scadente aferente lunilor iunie-august 2012 şi noiembrie 2012 şi dobânzi şi penalităţi de întârziere în cuantum de 137.667 lei calculate până la data de 13.05.2013 şi în continuare până la data plăţii şi suma de 56.294 lei reprezentând contravaloarea lucrărilor suplimentare executate şi dobânzi şi penalităţi de întârziere în cuantum de 14.647 lei calculate până la data de 13.05.2013 şi în continuare până la data plăţii. Obligă pârâţii-debitori să plătească reclamantei-creditoare suma de 821.702 lei (8,2 miliarde lai vechi) care este corectă şi legală.

În concluzie, Primăria Tecuci a mai plătit şi dobânzi, penalităţi cheltuieli de judecata dar şi onorariul avocatului Dan Frâncu. 

Atenţie!!! Aceste sume reprezintă plăţile către romlux doar pentru 4 luni de la data deciziei. Urmează plata pentru încă 12 luni. Am încercat să contactăm telefonic pe avocatul de caz Dan Frâncu dar fără succes. Revenim în cel mai scurt timp cu amănunte despre acest caz. am incercat sa contactam telefonic pe avocatul Dan Francu dar fara succes.

Iată decizia instantei:

Soluţia de la recurs dosar 34099/3/2013 Tribunal Bucureşti,

Respinge cererea

Soluţia pe scurt:  Respinge, ca neîntemeiată, cererea în anulare. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de acordare a cheltuielilor de judecată formulată de debitorii Municipiul Tecuci, prin primar (Daniel Gerhardt Tuchel) şi Consiliul Local Tecuci. Ia act că partea – creditoare S.C. ROMLUX LIGHTING COMPANY S.A. va solicita restituirea cheltuielilor de judecată pe cale separată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07 ianuarie 2014.